Helaas is het nu niet mogelijk om online te bestellen.
Katoenen koepeltenten

Katoenen koepeltenten

Een katoenen koepeltent is een alleskunner en beweegt met het weer mee. Regent het? Dan zuigen de vezels zich vol en worden zo honderd procent waterdicht. Schijnt de zon? Dan biedt het stevige katoen weerstand en houdt de tent zo lang mogelijk lekker koel. Lees meer

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

In mum van tijd je eigen koepel
Bij Vrijbuiter vind je katoenen koepeltenten in alle soorten en maten. Van 2-persoons trekkerstenten tot grote koepels voor 5 personen. Een ding hebben ze in ieder geval gemeen: ze staan opvallend snel! De koepelconstructie is een van de makkelijkste manieren om een tent op te zetten. Je ziet ze dan ook overal staan, die koepels. En als je geen gigantische storm verwacht, dan blijven ze ook gewoon staan.
 
Allemansvriend
De katoenen koepeltenten bij Vrijbuiter zijn wat zwaarder dan de polyester varianten. Dit maken ze echter weer goed met hun duurzaamheid. De katoenen tenten gaan langer mee! Ze kunnen beter tegen UV-straling, daarnaast hebben ze een prettiger leefklimaat. Dit betekent dat de tent lekker ademt, mocht het heel warm worden! Of ze nou van Coleman, Eureka! of Vrijbuiter Outdoor zijn, zet je koepeltje maar op!
Vrijbuiter BE
0 10 0

Een moment, we updaten jouw winkelmand!