Helaas is het nu niet mogelijk om online te bestellen.

HANWAG VALUNGO BUNION HEREN

De Valungo Bunion is een heren wandelschoen uit de categorie A geschikt voor dagelijkse wandelingen op vlak terrein. Omdat de schoen gemaakt is van nubuckleer, is dit model stevig en tegelijkertijd soepel om je voet.

meer informatie

Je hebt nog geen maat geselecteerd
...

Je bekijkt nu: HANWAG VALUNGO BUNION HEREN

Deze Valungo Bunion is een lichte categorie A wandelschoen van Hanwag voor heren. Geschikt voor een heerlijke wandeling op de Veluwe met je hond, of een keer een wandelvakantie in het buitenland. Dit model is voorzien van extra ruimte speciaal voor wandelaars die last hebben van standafwijking van de grote teen (hallux valgus). De schoen is verder uitgerust met een lichtgewicht Vibram Running zool, dus je hebt goede stabiliteit en grip op elke terrein. Omdat de Valungo Bunion gemaakt is van nubuckleer is de schoen stevig en flexibel. De voering is gemaakt van gelooid leer, zonder chroomhoudende materialen. Het looien is uitgevoerd in de Heinen Tannery in Duitsland, dus voldoet aan strikte milieueisen. Een groot voordeel is dat het zeer huidvriendelijk is en ideaal voor mensen met allergieën. Je voeten zijn trouwens extra beschermd door een opgetrokken zoolrand. Mocht je de wereld volledig hebben rondgelopen en de zool is aan vervanging toe, dan is dit Hanwag model zo gemaakt dat voor een schoenmaker eenvoudig is de zool te vernieuwen.

Plus- en minpunten

  • Bunion-leesten voor mensen met Hallux Valgus (standsafwijking van de grote teen). De binnenkant is bijzonder zacht en bestaat uit naadloos leer ter hoogte van het grote teen gewricht.
  • De binnenkant is bijzonder zacht en bestaat uit naadloos leer ter hoogte van het groteteen gewricht.
  • Stabiliteit, demping en goede grip door Vibram Running zool
  • Extra bescherming door hoog opgetrokken zoolrand
  • Huid- en allergievriendelijk door chroomvrije vroering
  • Beperkt waterdicht


Specificaties

Productnummer 257167
Merk Hanwag
Model Valungo Bunion
Merkkleur Erde Brown
Maat 46,5
Ademend
Materiaal Nubuck
Voering Chroomvrij leer
Zool Vibram Endurance
Geschikt voor Alledag , vrije tijd en wandelingen op goed begaanbare wegen
Gewicht 0,52 kg
Geslacht Heren
Categorie A/B
Maten 39,5 - 48,5

Vergelijkbare producten


Vrijbuiter BE
0 10 0

Een moment, we updaten jouw winkelmand!