Helaas is het nu niet mogelijk om online te bestellen.

Bezorging en verzendkosten

Alles over je bestelling bij Vrijbuiter

Op dit moment is het niet mogelijk om een online bestelling te plaatsen. Ga naar één van onze 4 winkels. Meer informatie omtrent onze huidige situatie vind je op de nieuwspagina en op veelgestelde vragen proberen we zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

Bezorging en verzendkosten 

Verzendkosten

Heb je een bestelling geplaatst vanaf € 25 en woon je in Nederland, België of Duitsland? Dan bezorgen wij het product gratis bij je thuis. Heb je een bestelling geplaatst tot € 25? Dan brengen wij € 4,95 verzendkosten in rekening. Voor het verzenden van grote artikelen zoals parasols of luifels berekenen we € 15 tot € 25 bezorgtoeslag. Let op: dit geldt alleen voor grote artikelen tot € 500. Voor bestellingen boven de € 500 brengen we geen extra bezorgkosten in rekening.

Hoe verzenden we? 

Sandd verzorgt alle verzendingen voor Vrijbuiter. Indien je bestelling meerdere items bevat kan het zijn dat we de bestelling moeten opsplitsen in meerdere pakketten. In dat geval ontvang je meer dan één trackingscode van ons. Ben je niet thuis op het moment van bezorging? Geen probleem: via de trackingslink kunt u aangeven wanneer u uw pakket wenst te ontvangen. Zodra je bestelling door ons is klaargemaakt en aangemeld voor verzending krijg je een e-mail via Sandd met de track en trace informatie. Tip: bekijk je bestelling, de bestelstatus en je factuur op je persoonlijke Vrijbuiter account.      

 

Vrijbuiter BE
0 10 0

Een moment, we updaten jouw winkelmand!